Sidebar Menu

Datum objave: 19. Srpanj 2021

DOBRA VIJEST / Danas u Županiji nema novooboljelih od Covid 19 infekcije, a testirano je samo 14 osoba

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije nema novooboljelih osoba od COVID-19 infekcije, ali je samo 14 ljudi testirano.

Trenutno je 45 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se šest pacijenata. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 174 osobe, od toga su 57 osoba bliski kontakti oboljelih, a za 117 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U proteklom tjednu, od 12.-18. srpnja 2021. godine, ukupno je oboljela 71 osoba; 12 osoba s područja Knina, 31 osoba s područja Šibenika, po pet osoba s područja Ervenika i Bilica, po dvije osobe s područja Drniša i Ružića, po jedna osoba s područja Kistanja, Pirovca, Rogoznice i Tisnoga te 10 soba kojima je prebivalište izvan naše županije.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.