Sidebar Menu

Datum objave: 17. Srpanj 2021

KORONAVIRUS DANAS / U Županiji imamo 13 novooboljelih, stariji muškarac zaražen koronom je preminuo

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 13 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; pet osoba iz Knina, četiri iz Šibenika, dvije iz Ervenika te po jedna osoba iz Pirovca i Ružića.

Nažalost, preminuo je muškarac starije životne dobi obolio od zarazne bolesti COVID-19 koji se liječio u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 59 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se sedam osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 161 osoba, od toga su 61 osobe bliski kontakti oboljelih osoba, a za 100 osoba određena je mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 189 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.