Sidebar Menu

Datum objave: 16. Srpanj 2021

BUVLJAK NA LIVADI ISPRED AZIMUTA / Fotopoetika ove nedjelje na buvljak dovodi istarski modni brend iz Labina Vintage Wave

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nema mjeseca praznog hoda za ljubitelja buvljaka, posebno onog u organizaciji Kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut u Šibeniku. 'Buvljak -svake četvrte' postao je 'Buvljak na travi' koji će se održati ove nedjelje, 18. srpnja, od 10 do 14 sati. Da cijela priča o druženju uz odjeću i obuću kakvu nećete naći bilo gdje bude bolja – događanje je upravo postalo – međužupanijsko. Ispred kluba Azimut posjetitelje čeka gošća iz Istre – Vintage Wave, modni brend iz Labina.

Vrijeme je za nove komade

Uobičajeni Buvljak koji se sad već godinu dana održava jednom mjesečno u Šibeniku, u najavi je za ovu nedjelju, 18. srpnja. Uz uobičajene izlagačice iz županije, stiže i gošća iz Istre - Vintage wave modni je brend jedne mlade dame zaljubljenice u putovanja, različite kulture, umjetnost i vintage odjeću.

Ideja za nastajanjem je proizašla iz ljubavi prema vintage odjeći, revoltu protiv brze mode i neetičnom načinu proizvodnje, njegovanju zdravije planete i održivih načina života, ali i činjenice da je zapravo svaki komad vintage odjeće odraz nekog povijesnog osjećaja. Upravo taj osjećaj i vrijednosti želi se oživjeti kroz Vintage Wave. Jedan dio kolekcije baziran je i na ex yu zaboravljenim brendovima na čiju vrijednost i kvalitetu brend želi ukazati. Upravo stoga je i slogan brenda: Bezvremenska odjeća.

Stoga, ove nedjelje od 10 do 14 sati svratite na livadu ispred Azimuta, sigurno nećete pogriješiti jer vas čeka brdo odlične odjeće i more super ljudi u atmosferi.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.