Sidebar Menu

Datum objave: 15. Srpanj 2021

KORONAVIRUS / U Županiji danas 17 novooboljelih od 91 testirane osobe, ali je manje Covid bolesnika u bolnici

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 17 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije. Riječ je o pet osoba s područja grada Šibenika, dvije osobe iz Zagreba, koje trenutno borave u Šibeniku i Erveniku, po jednoj osobi iz Drniša, Ružića i Kistanja, jednoj osobi iz Splita, koja je boravila na Srimi te po tri osobe s područja grada Knina i Ervenika.

Trenutno je 58 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 8 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 262 osoba, od toga je 85 osoba bliski kontakt oboljelih osoba, a za 180 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 91 uzorak za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.