Sidebar Menu

Datum objave: 12. Srpanj 2021

KORONAVIRUS / Prošlog tjedna u Županiji je bilo 20 novooboljelih više nego tjedan ranije, najveći broj ih je u Kninu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Najviše novooboljelih od COVID-19 infekcije proteklog tjedna u Šibensko - kninskoj županiji imao je Knin- 21, a u Šibeniku ih je bilo 20. Ukupno je oboljela 51 osoba, dvadeset više nego tjedan ranije. Uz oboljele u Kninu i Šibeniku tri osobe su s područja Pirovca, dvije osobe s područja Vodica te po jedna osoba s područja Murtera, Promine, Rogoznice, Primoštena i Bilica.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije tri su osobe oboljele od COVID-19 infekcije, a testirano ih je 30.

Trenutno je 41 aktivan slučaj oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se osam osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 192 osobe.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 30 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

U proteklom tjednu, od 5.-11. srpnja 2021. godine, ukupno je oboljela 51 osoba; 21 osoba s područja Knina, 20 osoba s područja Šibenika, tri osobe s područja Pirovca, dvije osobe s područja Vodica te po jedna osoba s područja Murtera, Promine, Rogoznice, Primoštena i Bilica.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.