Sidebar Menu

Datum objave: 12. Srpanj 2021

PLAN CIJEPLJENJA / I ovog tjedna u Šibeniku se možete cijepiti bez naručivanja, pogledajte gdje, kada i kako

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zavod za javno zdravstvo Šibensko - kninske županije objavio je Plana cijepljenja od 12. do 18. srpnja 2021.

Tijekom ovog tjedna organizirat će se sljedeći punktovi:

  1. U SD Baldekin u Šibeniku 14., 15., 16. i 17. srpnja:
  • srpnja (srijeda) od 8,30 do 11,30 sati cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik
  • srpnja (četvrtak) od 8,30 do 10,00 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, a od 10,00 do 12,00 sati osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ
  • srpnja (petak) od 8,30 do 10,00 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, a od 10,00 i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ
  • srpnja (subota) od 9,00 do 11,00 sati cijepit će se osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ.
  1. U Drnišu u prostorijama DZ Drniš punkt je organiziran 17. srpnja (subota) od 9,00 do 12,00 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.
  1. U Kninu u prostorijama DZ Knin punktovi su organizirani 12. srpnja (ponedjeljak), 14. srpnja (srijeda) i 9. srpnja (petak) od 9,00 do 12,00 sati; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine i osobe koje se odazovu na javi poziv; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik.

Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva i za istaknuti  je kako su sva cjepiva registrirana u Europskoj uniji podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme „cijepise.zdravlje.hr“ i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području naše županije, kažu u ŽZJZ -u.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.