Sidebar Menu

Datum objave: 06. Srpanj 2021

TUGA / Brojni motociklisti, ali i drugi opraštaju se na društvenim mrežama od Ante Braice

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Brojni motociklisti širom Hrvatske opraštaju se od Ante Braice, člana Motokluba Galebi Šibenik, koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 22.30 minuta u Pakovom Selu.

“Dragi Ante, nije još bilo vrime….
Iskrena sućut obitelji, klubu i prijateljima!!!”, objavljeno je na stranici Moto Klub Brač 2005, a i brojni drugi se putem društvenih mreža opraštaju od njega.

U povodu smrti Ante Barice na Facebook -u se oglasio i VK Krka.

"U povodu vijesti o tragičnoj smrti gosp. Ante Braica, oca našeg vrijednog kadeta Tonija, izražavamo iskrenu sućut obitelji. Gosp. Antu nismo poznavali posebno dobro, ali o njemu nam je mnogo govorila činjenica da je razmjerno često dolazio u Klub i raspitivao se o sinu, njegovu sportskom napretku i adaptaciji na zahtjeve tako ozbiljnog sporta kao što je veslanje! Gosp. Ante neka Vam je laka hrvatska zemlja!" , napisali su.

Policija je priopćila da pokojni motociklist vožnju nije prilagodio mokrom i skliskom kolniku,a preminuo je na mjestu nesreće.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.