Datum objave: 28. Lipanj 2021

KORONAVIRUS DANAS / U Hrvatskoj samo 14 novooboljelih, u Šibensko - kninskoj županiji dvoje, šestero oboljelih je u bolnici

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom dok su u isto vrijeme preminule dvije osobe. Usporedbe radi, prije tjedan dana smo imali 11 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je osam osoba.

Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas je ukupno 425. Među njima je 195 pacijenata na bolničkom liječenju, a od toga je na respiratoru 10 pacijenata.

U Šibensko - kninskoj županiji je dvoje novooboljelih od COVID-19 infekcije.

Trenutno su 24 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se šest osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

U proteklom tjednu, od 21.-27. lipnja 2021. godine, u Šibensko-kninskoj županiji ukupno je oboljelo 29 osoba; 12 osoba s područja Šibenika, po četiri osobe s područja Drniša i Bilica, tri osobe s područja Vodica, dvije osobe s područja Pirovca te po jedna osoba s područja Knina, Murtera, Ružića i Unešića.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: