Datum objave: 23. Lipanj 2021

NAJVEĆI ŠIBENSKI DESNIČAR : Ovo je mali model djeteta koje je dozvoljeno ubiti u našoj državi zato što zastupnici u Saboru nisu donijeli zakon kojim bi se zaštitio život

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvoje Zekanović, koji je nedavno sam sebe nazvao najvećim šibenskim desničarom, danas je na sjednici Sabora, kao zastupnik Hrvatskih suverenista, govoreći o Rezoluciji hrvatskog eurozastupnika Predraga Matića o općem pravu na pobačaj, o kojoj bi trebao glasati Europski parlament u Bruxellesu, mahao i modelo fetusa, djeteta koje ta rezulucija dopušta, kakao je kazao, ubiti.

Hrvoje Zekanović (Klub Hrvatskih suverenista) u slobodnom iznošenju stajališta kazao je da se tim izvješćem želi naložiti svim članicama EU da abortus bude legalan i dostupan, odnosno želi se onemogućiti donošenje zakona kojim bi se štitio život te dokinuti pravo na priziv savjesti.

Podsjetio je pritom da je Slovačka nedavno rezolucijom odbacila to izvješće te najavio da će Hrvatski suverenisti predložiti slično po uzoru na tu zemlju.

"Saborski zastupnici, njih 39, potpisali su peticiju protiv tog izvješća, a kada treba donijeti zakon o zaštiti života, za što dobivaju plaću, onda ih nema", ustvrdio je Zekanović, nazvavši ih licemjerima.

"Svima onima koji ne znaju o čemu govorim, evo, jedan mali model djeteta koje je dozvoljeno ubiti u našoj državi Hrvatskoj zato što zastupnici u Saboru nisu donijeli zakon kojim bi se zaštitio život", kazao je Zekanović, pokazujući model fetusa, prenosi Index.hr.

Iz kategorije: Vijesti