Datum objave: 23. Lipanj 2021

POSLOVNA AKVIZICIJA / Marina Tribunj, nekada u rukama Mađara, postala je dio globalne mreže marina D Marin grupe

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Marina Tribunj postala je dio globalna mreža marina D-Marin grupe kao njihova četvrta destinacija u hrvatskom klasteru i petnaesta u rastućem portfelju ekskluzivnih nautičkih destinacija D-Marina na Sredozemlju i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Marina Tribunj smještena je na jadranskoj obali, u srcu Dalmacije, između D-Marin Mandaline i D-Marin Dalmacije, postojećih destinacija iz spomenute mreže. Riječ je o mirnoj boutique marini s kompletnom uslugom servisiranja i održavanja plovila, s ukupno 220 morskih i 50 suhih vezova koji će se dodati 1760 postojećih vezova, koliko ih D-Marin ima u Hrvatskoj. Uz restorane i druge sadržaje u destinaciji, gostima će u samoj marini na raspolaganju biti benzinska postaja, tehničke službe i usluge, restorani i smještajni kapaciteti.

Ta je do sada Danuvius marina bila u sastavu mađarske grupacije Adriatic Islands koja ju je 2012. godine dovela do financijskog kolapsa.

Komentirajući najnoviju akviziciju D-Marina, glavni izvršni direktor Oliver Dörschuck je poručio: „Raduje nas što Marina Tribunj postaje dio mreže naše grupe. Marina posjeduje sve što jednom nautičaru može zatrebati: sjajne sadržaje i izvrsnu uslugu koju osigurava iskusan tim marine, a sve to na lokaciji koja nautičarima jamči najbolje iskustvo plovidbe. Riječ je o našoj četvrtoj investiciji u hrvatski turistički sektor i vjerujemo kako će odlična cestovna i zračna povezanost omogućiti putovanja čak i u najizazovnijim vremenima, a takav pristup, uz vrhunske destinacije, kreira vrlo privlačnu ponudu za naše goste”.

Direktor Marine Tribunj Tomislav Paškvalin dodao je: „Naš tim je oduševljen činjenicom što ćemo postati dio D-Marin grupe. Visoki standard usluge naš je prioritet i zajednička misija, a mogućnost plovidbe brojnim destinacijama u Hrvatskoj izvrsna je razvojna prilika za Marinu Tribunj”.

O globalnoj mreži D-Marin grupe:VD-Marin upravlja poslovanjem 15 jedinstvenih marina u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Grčkoj, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, s ukupno 7150 vezova. D-Marin je predan pružanju vrhunskih usluga na području upravljanja poslovanjem marina i njihova razvoja. Klijentima pruža jedinstvena iskustva, a poslovnim partnerima izvanredan standard u kvaliteti.

Iz kategorije: Vijesti