Sidebar Menu

Datum objave: 14. Lipanj 2021

KORONA / Plana cijepljenja žitelja Šibensko – kninske županije do 20. lipnja. Na raspolaganju je 6400 doza cjepiva.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije objavio je plan cijepljenja žitelja Šibensko – kninske županije do 20 lipnja. Cijepljenje će biti organizirano na sljedećim punktovima:

 1. Sportska dvorana Baldekin u Šibeniku 16. i 17. lipnja:
- 16. lipnja cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Šibenik.
- 17. lipnja od 8,30 do 12,30 sati i od 15,30 do 18,30 sati cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr, zaposlene u turizmu i u ugostiteljstvu, gospodarskim subjektima koji su se prijavili putem HGK; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ
- 17. lipnja od 15,30 do 18,30 sati i 18. lipnja od 8,30 do 12,30 sati cijepit će se osobe koje se odazovu na javni poziv; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo ŠKŽ i Opće bolnice ŠKŽ.

 2. Dom zdravlja u Tisnom 16. lipnja 2021.
cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina Tisno, Murter-Kornati i Pirovac; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.

 3. Primošten 16. lipnja, prostorije ZHM-a, Kamenar 2e
cijepit će se po pozivu osobe prijavljene na platformu cijepise.zdravlje.hr s područja općina općina Primošten i Rogoznica; cjepitelji su mobilni timovi Zavoda za javno zdravstvo.

 4. Drniš, prostorijama DZ Drniš
-17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Drniš.

 5. Knin, prostorije DZ Knin
-14., 17. i 18. lipnja; cijepit će se osobe po pozivu liječnika obiteljske medicine; cjepitelji su mobilni timovi Doma zdravlja Knin.

Cijeli tjedan će cijepiti liječnici obiteljske medicine u svojim ordinacijama, kao i timovi u Zavodu za javno zdravstvo i OB Šibenik. Cijepi se sa sve četiri vrste cjepiva koja su registrirana u Europskoj uniji. Cjepiva su podjednako kvalitetna i podjednako štite od teških oblika bolesti, hospitalizacije i smrti. Raspoloživa količina cjepiva je oko 6 400 doza.

Pozivaju se žitelji Šibensko-kninske županije da se prijavljuju za cijepljenje svojim liječnicima obiteljske medicine, ili putem platforme cijepise.zdravlje.hr i besplatnog broja 0800 0011, ili Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, ukoliko nemaju izabranog liječnika na području  županije.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.