Datum objave: 01. Lipanj 2021

HUMANITARNI BUVLJAK U NEDJELJU ISPRED AZIMUTA / Pomozi udruzi Aurora da kupe polovni kombi za prijevoz djece teških invalida

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Humanitarni buvljak za pomoć udurzi "Aurora"  održat će se  u nedjelju, 6. lipnja  ispred kluba Azimut. Organizator želi skrenuti  pozornost javnosti na akciju udruge Aurora za prikupljanja sredstava za kupnju polovnog kombija za prijevoz djece i mladih s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditeta i njihovo aktivno uključivanje u sportske i ostale aktivnosti objedinjenog pod nazivom – 'Kad bi malo svoga srca dali, i mi putovali'.

Buvljak je zamišljen kao svojevrsni duty free shop na otvorenom.  Članovi Udruge "Aurora" prodavat će po povoljnim cijenama razne stvari -o djeću, obuću, igračke i slično,a sav prihod bit će namijenjen ovoj akciji.. Udruga Aurora je nakon dva mjeseca, koliko akcija traje, uspjela prikupiti polovicu potrebnog iznosa. Polovno vozili košta 65 000 kuna.

Akciju provode u suradnji s humanitarnom udrugom Daj 5 od srca iz Vodica. U  nedjelju će ju, od 10.30 do 13.30 sati , na bubljaku podržati Udruga Kolektiv 4B i klub Azimut.

Podsjetimo, riječ je o udruzi koja postoji već osam godina, a koja je za to vrijeme pokrenula niz dobrodošlih promjena u smjeru poboljšanja kvalitete života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta te nesebično sudjeluje pomoganju potrebitim. Među prvima su organizirali akcije prikupljanja pomoći stradalima u potresom pogođenom području u Sisačko – moslavačkoj županiji u prosincu prošle godine. Svojim aktivnim djelovanjem na svim poljima za sve, udruga Aurora zaslužila je da 'zajedno smo jači' ne ostane mrtvo slovo na papiru.

"Stoga podsjećamo, humanitarni buvljak bit će održan u nedjelju, 6. lipnja, od 10.30 do 13.30 sati na livadi ispred Azimuta u Šibeniku. Bit će lijepo vrijeme i ugodno društvo, a cilj plemenit. Vidimo se!", poručuju organizatori tog buvljaka.

Tko želi, uplatiti može već sada na račun:

Udruga" Daj 5 od srca"- Vodice

IBAN: HR9824070001500014049

BIC: OTPVHR2X

Iz kategorije: Vijesti