Sidebar Menu

Datum objave: 21. Svi 2021

ŠUPE ODGOVORIO PAUKU: Za razliku od Vas i Vaše bratije ja se ne borim za mrvice, nego da ova županija prodiše i krene naprid !

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Joško Šupe koji je u drugom krugu izbora za župana Šibensko - kninske županije podržap Marka Jelića, protukandidata Gorana Pauka i u ime SDP -a ušao u programsku suradnju četriju opcija za formiranje vlasti u Županijskoj skupštini odgovorio je na Paukove optužbe da je propali kandidat.

"Tijekom konferencije za medije, gospodin Pauk prozvao na jedan neprimjeren način, kojim pokušava moju podršku gospodinu Jeliću, preoblikovati u pljuvanje svim socijaldemokratima u lice i kako kaže: „Traženjem mrvica pod skutima tvorca parole Isto sranje, drugo pakovanje“.Ono što Goran Pauk ne zna, da sam „čovik od riči“ te sam gospodinu Jeliću, u slučaju da on, umjesto mene, uđe u drugi krug izbora, sam ponudio moju punu podršku u drugom krugu i prije nego je izborna kampanja započela.Možda je Goranu Pauku pojam „čovik od riči“ nepoznat, ali meni osobno rič puno znači.Za razliku od njega i njegove bratije, ja se ne borim za mrvice, nego da ova županija prodiše i krene naprid.

Marko Jelić ima moju punu podršku da pokrene županiju, a propali kandidat na ovim izborima je jedino Goran Pauk.

I da se na kraju poslužim Paukovim vokabularom: jedina sprdačina su njegove riječi kada govori o radu njegove administracije koja je imala najveći pad indeksa razvijenosti u cijeloj Hrvatskoj upravo tijekom njegova zadnja dva mandata, sprdačina je kada obećava urediti Dolac kao što je obećavao prije 8 godina, sprdačina je kada danas govori da će nastaviti projekt navodnjavanja Petrovog polja, istog onog kojeg je obećao i prije 12 godina, sprdačina je kada danas obećava da će iz nove financijske omotnice EU osigurati sredstva za izgradnju brze ceste Šibenik-Drniš-Knin koju pak HDZ počinje graditi punih 25 godina, sprdačina je kad govori o programu županije, iste te županije koja nema Strategiju razvoja.

Previše je bilo sprdačina u proteklom razdoblju i upravo zbog toga pozivam naše građanke i građane da u nedjelju, 30.05.2021., svojim glasom podrže Marka Jelića kako bi naša županija konačno krenula napri", priooćio je Šupe.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.