Sidebar Menu

Datum objave: 11. Svi 2021

UBLAŽENE EPIDEMIOLOŠKE MJERE U ŽUPANIJI / Kafići mogu raditi i dalje samo na otvorenim štekatima, ali dulje nego do sada, do 22 sata

Diana Ferić
Diana Ferić

Nacionalni Stožer civilne zaštite usvojio je prijedlog županijskog Stožera o donošenju Odluke o izmjenama Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Šibensko-kninske županije.

Ovom odlukom se ugostiteljskim objektima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima koja pružaju ugostiteljske usluge na otvorenim prostorima za usluživanje, uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, radno vrijeme može odrediti u trajanju od 6,00 do 22,00 sata.

Ograničenje radnog vremena za pekarnice i trgovine kruhom i pekarskim proizvodima je do 22,00 sata.

Radno vrijeme casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje može se odrediti u trajanju od 8,00 do 22,00 sata, uz zabranu pružanja ugostiteljskih usluga u njihovim prostorima.

Odluku koja je stupila na snagu danas, a vrijedi do 25. svibnja 2021. godine, dostavljamo vam u privitku.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.