Datum objave: 27. Travanj 2021

HRVOJE ZEKANOVIĆ I TURSKI ŠATOR NA SV. IVANU / Gradska vlast kada ignorira glas javnosti i struke da turski šatori nisu dio naše bogate kulture i baštine

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvoje Zekanović, kandidat Hrvatski suverenista za gradonačelnika Grada Šibenika podigao je jučer poslijepodne mali šator na trgu između katedrale i Gradske vijećnice u Šibeniku aludirajući na plan gradske vlasti na na tvrđavi svetog Ivana kao šibenskoj baštini podigne turski šator YURT .

" Šibenska kultura, tradicija i baština je naša katedrala, naše tvrđave,kale, bute, crkve i zvonici, naša šibenska pisma i naša šibenska kapa, aturski šatori to sigurno nisu! Neshvatljivo je koliko daleko može ići aktualna HDZ-ova gradska vlast kada ignorira glas javnosti i struke, koji jasno upozorava kako turskišatori nisu dio naše bogate kulture i baštine. Također je stravičnaspoznaja da nema odgovornih za desetke milijuna kuna koji su potrošeniiz gradskog proračuna isključivo zbog traljavog provođenja projektauređenja i valorizacije trvđave sv. Ivana. Za one koji još nisu shvatilimora se stalno ponavljati činjenica da je turski šator indirektno koštao Šibenčane milijune kuna!, poručio je Zekanović pozvavši građane da glasaju za HDZ,a ko im se sviđa ta ideja sa šatorom,a ako im je pak draža šibenska katedrala i baština da daju glas suverenistima.

Iz kategorije: Vijesti