Datum objave: 26. Travanj 2021

PREDIZBORNA KOALICIJA / Stabilnu politiku HDZ -a u Gradu i Županiji podržao HSLS, večeras potpisan koalicijski sporazum

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Stabilnu politiku HDZ-a u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji danas je predizbornim koalicijskim ugovorom podržala i Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS).

Njihovi gradski i županijski predstavnici Nikola Rak i Ilija Čičak, potpisali su ugovor o suradnji s predsjednikom šibensko-kninskog HDZ-a Nediljkom Dujićem, priopćili su iz HDZ -a.

‘Tradicionalnu suradnju s HSLS-om, koja se događa i na razini Vlade Republike Hrvatske te na parlamentarnoj razini, sada nastavljamo i u Šibeniku i u Šibensko-kninskoj županiji. Ova koalicija nudi najbolja rješenja građanima i zato vjerujem u apsolutnu pobjedu na predstojećim izborima’, kazao je nakon potpisivanja koalicijskog ugovora prvi čovjek županijskog HDZ-a Dujić.

Predsjednik HSLS-a grada Šibenika Nikola Rak istaknuo je da je podrška HDZ-u na lokalnoj razini ujedno i podrška politici predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.

‘’Matrica ponašanja vlasti šibenskog gradonačelnika Željka Burića ista je kao matrica gospodina Plenkovića na nacionalnoj razini. Ući ćemo u Gradsko vijeće Šibenika zajedno s HDZ-om i biti na vlasti iduće četiri godine’, kazao je Nikola Rak.

Njegov kolega i predsjednik šibensko-kninskog HSLS-a Ilija Čičak pozvao je sve svoje kandidate na izborima da se bore za boljitak građana.

‘Na suradnju ove dvije stranke spremni smo i u Kninu gdje imamo kandidata za gradonačelnika, sve za bolju budućnost naših građana’, poruka je Ilije Čička.

Iz kategorije: Vijesti