Sidebar Menu

Datum objave: 25. Travanj 2021

KORONA / I među malim brojem testiranih još uvijek je visok postotak oboljelih. u samoizolaciji je svaki 44. žitelj šibensko - kninske županije.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Već uobičajeno manji broj testiranih tijekom vikenda daje i manje brojke, ali ni one nisu utješne. Od 69 testiranih građana Šibensko - kninske županije u protekla 24 sata čak su 24 oboljela od COVID-19 infekcije. To je još uvijek vrlo visok postotak koji ne upućuje na bitno poboljšanje stanja i moguće ublažavanje epidemioloških mjera. Trenutno je u Šibensko - kninskoj županiji 551 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječi se 67 pacijenata, od kojih je pet na respiratoru, a pet na neinvazivnoj ventilaciji. U kninskoj bolnici liječi se 13 pacijenata. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 2143 osobe to jest gotovo svaki 44 žitelj Šibensko - kninske županije.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.