Sidebar Menu

Datum objave: 17. Travanj 2021

Šibenski biskup Tomislav Rogić imenovan za predsjednika Odbora Hrvatske HB za mlade. Prvi predsjednik bio je biskup u miru Ante Ivas.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenski biskup Tomislav Rogić imenovan je na 62. plenarnom zasjedanju Sabora Hrvatske biskupske konferencije za predsjednika Odbora Hrvatske biskupske konferencije za mlade.
Dosadašnji predsjednik odbora biskup Mijo Gorski imenovan je za predsjednika Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija.

Prvi predsjednik Odbora HBK za mlade od osnivanja Odbora pa do jeseni 2010., bio je umirovljeni šibenski biskup mons. Ante Ivas. Za njegova predsjedanja pokrenut je Ured HBK za mlade. Za vrijeme njegova djelovanja u Uredu pokrenuti su Nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži (Osijek 2002., Šibenik 2004., Pula 2006., Varaždin 2008., Zadar 2010.), utemeljene su Formacija animatora programa Mladi za mlade i Formacija animatora instruktora te Animatorsko ljeto, a u suradnji sa SKAC-om pokrenut je projekt Modrave.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.