Datum objave: 01. Travanj 2021

NIJE PROVOAPRILSKA ŠALA / Županija traži dva nova pročelnika upravnih odjela, Joško Šupe misli da je to uoči lokalnih izbora neprimjereno

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibensko-kninska županija jučer je raspisala natječaj za dva nova pročelnika na neodređeno vrijeme. Traže pročelnike upravnih odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj te za zdravstvo i socijalnu skrb i to četrdesetak dana uoči lokalnih ibora, upozorio je u svom priopćenju za javnost Joško Šupe, predsjednik ŽO SDP -a Šibensko - kninske županije i kandidat za župana na predstojećim izborima. To smatra neprimjerenim.

"Ovo nije prvoaprilska šala, kao što mi se učinilo jutros kad sam pročitao vijest. Županija zaista raspisuje natječaje za radna mjesta 45 dana prije lokalnih izbora. I baš dobro da ovo priopćenje pišem na Prvi aprila kako bi ironija bila još i veća, ali i kako bi dobro opisao da je trenutnoj županijskoj vlasti vođenje županije jedna obična šala. Zar se nije moglo sačekati da prođu izbori, a do tada imenovati vršitelje dužnosti. Sretan Prvi aprila svima koji slave", napisao je Šupe.

Iz kategorije: Vijesti