Sidebar Menu

Datum objave: 01. Travanj 2021

VOZAČIMA NA ZNANJE / Otvara se za promet dio Ulice Matije Gupca, na snazi je nova regulacija prometa oko šibenske bolnice

Diana Ferić
Diana Ferić

Dio Ulice Matije Gupca od danas u 17 sati bit će opet otvoren za prometU četvrtak i to  od Ulice Jerka Machieda (prema zapadu) do Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Proteklih mjeseci na ovom dijelu ulice zamijenjena je vodovodna i kanalizacijska mreža s kućnim priključcima, energetske i telekomunikacijske instalacije. Duž dionice je uređen novi nogostup i priprema za zamjenu stupova javne rasvjete. Sljedećih nekoliko dana još će se obavljati radovi na nogostupu koji neće utjecati na odvijanje prometa.

Otvaranjem ove dionice započinju završni radovi u Ulici Matije Gupca od Ulice Jerka Machieda do Ulice Petra Preradovića što donosi novu privremenu prometnu regulaciju, priopćili su iz tvrtke "Vodovod i odvodnja".

VAŽNO: Privremeno će se iz Machiedove ulice moći skrenuti samo desno, Karla Vipauca se vraća na stari režim prometa!

Sa Šubićevca prema centru grada moći će se Ulicom Jerka Machieda, ali isključivo desno u ulicu Matije Gupca, prema Hrvatskom zavodi za zapošljavanje i Ulici Stjepana Radića.

Ulica Karla Vipauca vreća se na stari prometni režim. Njom se prometuje jednosmjerno od Ulice Stjepana Radića prema Ulici Matije Gupca. Duž ulice opet s radom kreće ulično parkiralište.

Radovi na dijelu Ulice Matije Gupca od Ulice Petra Preradovića do Mariborske završiti će krajem travnja. Do tada ulice Petra Preradovića i Bože Peričića će biti slijepe ulice, odnosno iz njih se neće moći ni prema bolnici, ni prema Rokićima.

U Triglavskoj ulici na snazi ostaje privremena regulacija.

Stanarima na dijelu obuhvata radova prometovanje i parkiranje bit će omogućeno u skladu s mogućnostima, u dogovoru s voditeljima gradilišta.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju i posebno vode računa o privremenoj prometnoj signalizaciji.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.