Sidebar Menu

Datum objave: 28. Ožujak 2021

KORONA / Srbija otvorila granice i cijepe Slovence, Makedonce, Crnogorce i građane BiH. Iz Hrvatske u Srbiju na cijepljenje za sada ne ide nitko.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Građani gotovo svih bivših republika bivše Jugoslavije, osim Hrvatske, odlaze na cijepljenje u Srbiju koja se na neobičan i neočekivan način "otvorila" i nudi mogućnost cijepljenja protiv korone svima koji to žele bez obzira odakle su. Srbijanski mediji izvještavaju, a prenose to i novinske agencije širom svijeta, o velikim gužvama na punktovima gdje je organizirano cijepljenje te naglašavaju da se ne odbija nikoga bez obzira je li građanin Republike Srbije ili ne. To u najvećem broju koriste građani Bosne i Hercegovine gdje su prilike dosta kaotične, ali i Slovenije, države u kojoj je borba protiv korone daleko bolje organizirana. Prema dostupnim podacima u Srbiju na cijepljenje dolaze Slovenci, Makedonci, Slovenci i građani BiH, a za sada nema podataka da dolaze i građani Republike Hrvatske.

Foto: screenshot TV O

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.