Sidebar Menu

Datum objave: 23. Ožujak 2021

HRVATSKA RADIOTELEVIZIJA / Šibenčanin Zdravko Kedžo izabran za predsjednika Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dr. sc. Zdravko Kedžo, šibenski novinar i urednik koji je obnašao dužnost pročelnika za informiranje, kulturi i obrazovanje Grada Šibenika, a nakon diplomatske službe postao predavač na hrvaskim visokoškolskim ustanovama te  potom obnašao dužnost ravnatelja Agencije za elektroničke medije, ponovno je izabran za predsjednika Programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije. Tu dužnost obnaša od 2014. godine. Za dopredsjednicu Programskog vijeća izabrana je Ozana Ramljak.
Programsko vijeće HRT-a utvrdilo je trajanje mandata sedam članova izabranih početkom ožujka u Hrvatskom saboru.
Mislim da je važno istaknuti zadovoljstvo što je Hrvatski sabor konačno nakon dvije godine popunio, ako to nije neprimjeren izraz, Programsko vijeće Hrvatske radiotelevizije, koje sad može u punom sastavu djelovati i, nadam se, raditi ono što mu je prvi i najvažniji zadatak, a to je štititi i promicati interese javnosti. Nadam se da će novo programsko vijeće to raditi bolje od dosadašnjih – rekao je Kedžo.

Foto: Vijesti/HRT 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.