Datum objave: 11. Ožujak 2021

UDRUGA SPARTAK POZIVA BRANITELJE / Javite nam se radi pružanja besplatne izvaninstitucionalne pomoći

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Zahvaljujući EU projektu "Program pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji" Sportsko društvo Spartak ima otvoreno savjetovalište mlade i stručne psihologinje za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji. Zbog toga  ih pozivaju da im se jave  za pružanje izvaninstitucionalne  pomoći sukladno njihovim potrebama, najčešće vezano uz mirovinska pitanja, socijalne potrebe, tumačenje i lakše ostvarivanje državnih mjera usmjerenih prema hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji i za sve druga pitanja i probleme stojimo na raspolaganju.

"Kroz europski projekt „Program pomoći hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji“ omogućili smo besplatnu psihosocijalnu pomoć i besplatna predavanja diplomiranog pravnika koji će Vam pružiti pomoć u rješavanju različitih problemskih situacija na lokalnoj razini, uz uključivanje svih relevantnih institucija. Za sudjelovanje u programu potrebno je donijeti osobnu iskaznicu. Poštujući mjere sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19 osiguravamo zaštitne maske, a diskrecija Vaših dolazaka je zajamčena", poručuju iu udruge Spartak  koja djeluje u Šibeniku od 2005. godine.

Možete im se javiti svakog radnog dana na kontakt brojeve 099 190 3083, 022 493 165, prijavom na e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobnim dolaskom na adresu Stjepana Radića 73, 22 000 Šibenik u vremenu od 10 – 13 h.

Iz kategorije: Vijesti