Sidebar Menu

Datum objave: 03. Ožujak 2021

KORONA / Među 98 testiranih u Šibensko - kninskoj županiji 25 je zaraženih koronom. Još se nismo riješili kužne pošasti.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U protekla 24 sata, kod 25 od 98 testiranih osoba na području Šibensko-kninske županije potvrđeno je da su oboljelo je od COVID-19 infekcije, tako da sada županija sada na oko 100 000 stanovnika ima 102 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 17 osoba, od kojih su dvije na respiratoru, dok se u kninskoj bolnici liječi 5 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije je 446 osoba.
Iako je stanje znatno bolje, još nije dobivena borba s kužnom pošasti koja je zaustavila čovječanstvo pa aktualno ublažavanje epidemioloških mjera ne treba smatrati krajem, pa čak ni najavom kraja suzbijanja virusa koji brzo mutira i  ne da se obuzdati.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.