Sidebar Menu

Datum objave: 18. Veljača 2021

OLAKŠANJE ZA RODITELJE /Grad Šibenik preko EU projekta osigurao novac za besplatne obroke za više od 700 polaznika osnovnih škola

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik osigurao je besplatne obroke za 722 učenika u vrijednosti od 575.429,78 kn posredstvom Fonda Europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) u okviru Operativnog programa za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014. – 2020.

Projektni prijedlog pod nazivom „Prehrana 5“ prijavljen je na Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva (školska godina 2020. – 2021.)“., priopćili su iz Ureda Gradonačelnika.

Projekt je ocijenjen pozitivno te je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačko tijelo donijelo Odluku o financiranju.

U projekt je uključeno svih 9 osnovnih škola kojima je osnivač Grad Šibenik. Besplatne obroke će primati svi učenici koji su odgovarali zadanim kriterijima, a prijavili su se za sudjelovanje u projektu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.