Datum objave: 16. Veljača 2021

KAKO VOZITI PO ŠIBENIKU / Zbog građevinskih zahvata na snazi je privremena regulacija prometa, doznali smo što je novo

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog radova na projektu Aglomeracija te na čvoru Rokići  na snazi je privremena   regulacija  prometa u Šibeniku,a vozači su uglavnom zbunjeni.

Doznali smo kako sada možete voziti po Šibeniku:

 Dio Ulice Matije Gupca je otvoren te se iz nje ponovno može voziti prema Šubićevcu, dok se iz Ulice Stjepana Radića, na križanju kod Zagrebačke banke može skrenuti desno prema policiji i nastaviti dalje prema Šubićevcu i Meterizama. 

Radovi trenutno traju i dalje u dijelu Ulice Matije Gupca prema bolnici do križanja s Ulicom Jerka Machieda i na dijelu od križanja s Mariborskom do križanja s Ulicom Petra Preradovića na Baldekinu. Očekuje se da radovi na obje dionice završe do sredine travnja.

 Zbog radova na izgradnji prometnog čvora Rokići, izvođač je zatvorio ulaz u grad iz pravca Rokića. 

Nadalje, od  jučer se iz Machiedove ulice (ona koja od Gimnazije vodi prema bolnici) može skrenuti samo lijevo prema Baldekinu, do Radićeve se može doći preko Preradovićeve i Bosanske, dok se smjer u Triglavskoj ulici (ona uska kod dvorane na Baldekinu) promijenio smjer prometovanja. Tako se iz Ulice Matije Gupca do Ulice Stjepana Radića može i ulicom Bože Peričića zatim lijevo kroz Triglavsku do Baldekina.

U dogovoru sa hitnim službama Ulicom Karla Vipauca privremeno se prometuje dvosmjerno do bolnice Šibenik i okolnih parkirališta. Duž te ulice parkiranje je zabranjeno.

Inače, kako su prošli tjedan izvijestili iz Vodovoda, sredinom travnja bit će završena većina radova projekta Aglomeracija u gradu Šibeniku. Do završetka svih planiranih radova izmjene vodovodne i kolektorske mreže ostat će dio Ulice Matije Gupca (od križanja s Ulicom Jerka Machieda do križanja s Preradovićevom) i sigurno najizazovnija dionica u Ulici Nikole Tesle. Do sada je na području Šibenika u sklopu komponente E izvedeno 86,23 posto  planiranih radova. Planirano je da svi radovi na području Šibenika završe u lipnju.

Iz kategorije: Vijesti