Datum objave: 04. Veljača 2021

OBAVIJEST / Za promet se otvaraju ulice Vladimira Nazora i Splitska, a zatvara se prometa na Obali hrvatske mornarice od mula Krka do Porezne uprave

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Od danas 4. veljače za promet su otvorene do sada zatvorene Ulica Vladimira Nazora i Splitska ulica. Tijekom proteklih mjeseci u tim ulicama zamijenjena je vodovodna i kolektorska mreža, položena plinska instalacija te obnovljene postojeća DTK i energetska mreža. Duž ulice Vladimira Nazora napravljeno je novo opločenje nogostupa kamenom koje će u potpunosti biti gotovo kad završe radovi oko Crkve sv. Frane.

Istovremeno zbog izvođenja radova na spoju s glavnim kolektorskim vodom prekida se promet Obalom hrvatske mornarice kod zgrade Porezne uprave. Dio Obale hrvatske mornarice od Gata Krka do zgrade Porezne uprave postaje slijepa ulica kojom je promet dozvoljen stanarima i vozilima gradilišta.

Iz pravca Ulice grada Vukovara preko Autobusnog kolodvora moći će se prometovati Splitskom ulicom i dalje lijevo prema Obali dr. Franje Tuđmana ili desno prema Poljani. S Autobusnog kolodvora i Parkirališta Draga promet će se usmjeravati Splitskom ulicom. S Obale dr. Franje Tuđmana prema Poljani privremeno će se prometovati Ulicom Vladimira Nazora.

Molimo sve sudionike u prometu da poštuju privremenu prometnu regulaciju i posebno vode računa o privremenoj prometnoj signalizaciji. Završetak radova na ovoj dionici i normalizacija prometa obalom očekuju se početkom ožujka.

Iz kategorije: Vijesti