Sidebar Menu

Datum objave: 01. Veljača 2021

SUTRA JE U ŠIBENIKU DAN ŽALOSTI /U znak pijeteta prema žrtvama ubojstva zastave će biti spuštene na pola koplja ispred zgrade Gradske uprave, javnih tvrtki i ustanova kojima je osnivač Grad Šibenik.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U povodu tragičnih događaja koji su u subotu, 30. siječnja 2021. godine potresli cijeli šibenski kraj, Grad Šibenik donio je Odluku o proglašenju Dana žalosti – 2. veljače 2021. godine. U znak pijeteta na žrtve nemilih događaja na Dan žalosti zastave će biti spuštene na pola koplja ispred zgrade Gradske uprave, javnih tvrtki i ustanova kojima je osnivač Grad Šibenik. Na Dan žalosti na javnim mjestima na području Grada Šibenika neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Gradsko vijeće grada Šibenika u srijedu, 10. veljače 2021. godine, u uvodnom djelu 26. sjednice Gradskog vijeća održat će komemorativni skup na kojem će se oprostiti od tragično preminule gradske vijećnice Radojke Danek, priopćili su iz gradske uprave.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.