Sidebar Menu

Datum objave: 29. Siječanj 2021

GRAĐANSKI NEPOSLUH / Najavljuje se da će neki restorani i teretane od 1. veljače početi raditi unatoč zabrani, nismo uspjeli doznati hoće li i u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Brojni ugostitelji i vlasnici teretana nezadovoljni su nepopuštanjem mjera. Sve više se priča da ima dosta onih koji će u ponedjeljak, 1. veljače, otvoriti svoje objekte. Hoće li im se pridružiti i šibenski ugostitelji nismo uspjeli do večeras doznati.

Kakva je trenutna situacija, u razgovoru za RTL Danas otkrio je Franz Letica, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

"Sutra u 11 sati u jednom od šoping centara kolege će imati sastanak, a povod su nelogične postojeće mjere. Škole su bile otvorene, a jedne su od primarnih izvora zaraze. Lokali nisu i to je okupilo akciju koja će ovaj vikend održati sastanak", rekao je Letica.

Sutra će biti dogovoreni detalji, a Letica je potvrdio da su kolege upoznati s kaznama koje im prijete. Penju se i do 70.000 kuna.

"Zasad je riječ o 103 lokala u Zagrebu koji su potvrdili otvaranje, a više od 700 ih je u postojećim kolektivima", naglasio je.

Prema njegovim riječima, sve će izgledati kao u dobra stara vremena.

"Muzika, konobar, dobar dan, izvolite?" slikovito se izrazio Letica.

Iz udruge Glas poduzetnika najavili su da se u srijedu sprema prosvjedna akcija.

Doznajemo da će se ista akcija provesti i u brojnim drugim gradovima u Hrvatskoj.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam