Sidebar Menu

Datum objave: 28. Siječanj 2021

METEO / Zima kako kome: Drniš -5° C, Rogoznica +5° C, Šibenik 0° C, a Dubrava -4,2° C, a Kornati +11° C

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Bila je mirna protekle zimska noć. Vjetra gotovo i nije bilo, nije bilo ni padalina, a tlak zraka je na području Šibensko - kninske županije bio bio postojan i ujednačen na oko 1017 hPa. Pa ipak hladno je bilo kako kome. U nekim mjestima uopće nije bilo hladno, a u mjestima blizu njih grizla je prava zima. Primjerice u Drnišu je bilo -5° C, a u Rogoznici +5° C. Razlika je bila punih 10 stupnjeva Celzijusa. Još su zanimljiviji Šibenik i susjedna Dubrava. Šibenik je imao 0° C, a Dubrava -4,2° C. Najhladnija mjesta u županiji bila su Drniš, Knin, Kistanje i Dubrava, a najtoplija Rogoznica, Jezera i Žirje.

Kao raritet zanimljivo je navesti da je Sali na Dugom otoku noćas imao visokih 11,6° C, a tek 0,6° C manje imali su Kornati.  

Dan će biti sasvim drukčiji. Meteorolozi najavljuju najavljuju lagano naoblačenje i rast temperatura do ugodnih  +10 ° C, a u nedjelju čak i do + 13° C.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.