Sidebar Menu

Datum objave: 26. Siječanj 2021

OVO NE BI SMJELO POSTOJATI / Strašne slike bijednog skloništa beskućnika u središtu Šibenika

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grad Šibenik brine za siromašne, potrebite i beskućnike. Ima besprijekorno uređeno i opremljeno prenoćištem za beskućnike i organiziranu brigu o beskućnicima.  Centar za beskućnike ima uvijete za primjeren smještaja 16 osoba. Usluge prihvatilišta godišnje koristi 20 osoba kojima je u zimskim mjesecima osiguran i dnevni boravak. Beskućnicima se pomaže u resocijalizaciji, pokušava ih se ponovno uključiti u život, pomoći im da nađu zaposlenje i osigurati smještaj.

No još uvijek ima tuge, jada i bijede koja slama srce. Još uvijek u Šibeniku ima beskućnika koji preživljavaju zavlačeći se bilo gdje da bi prespavali, malo se zgrijali... Ove strašne slike bijednog skloništa koje koristi vjerojatno dva beskućnika jer je toliko "postelja" u vlažnoj, napuštenoj konobi punoj smeća, snimljene su u središtu Šibenika. Ovi prizori koji vape do neba i ne bi smjeli postojati.  

 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.