Sidebar Menu

Datum objave: 20. Siječanj 2021

PROMIJENIO MIŠLJENJE / Nikola Blažević ipak zatražio razrješenje s mjesta načelnika županijskog Stožera civilne zaštite, vjerojatno zbog stranačkog pritiska

Diana Ferić
Diana Ferić

Nikola Blažević, načelnik Županijskog Stožera civilne zaštite promjenio je od jučer do danas mišljenje - ipak će dati ostavku na to mjesto nakon što je u medijima objavljena fotografija njegovog privatnog druženja u Kninu u  kojem nisu poštivane epidemiološke mjere. Potvrdio je da je, nakon razgovora sa šibensko - kninskim županom  zatražio  razrješenje na funkciji načelnika Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, ali ne i na mjesto podžupana Šibensko - kninske županije.

 Takav rasplet ovog slučaja bio je očekivan nakon što je danas i predsjednik Županijskog HDZ -a Nediljko Dujić za ŠibenikIN kazao da očekuje od Blaževića ostavku,

 Blažević je s još šestoricom prijatelja, kako nam je izjavio, slavio u Kninu uspjeh hrvatskih rukometašica među kojima je i Kninjanka Valentina Blažević.  Na tu proslavu ga je pozvao njezin otac. Sudionici su se s osmijehom n licu pozirali  na toj fotografiji, a pitanje je zašto je ona dospjela u medije - kako bi se ukazalo na  na neodgovorno ponašanje prvog čovjeka županijskog stožera civilne zaštite koji  krši mjere na koje svakodnevno poziva građane  ili zbog razmimoilaženje i podmetanja unutar HDZ - a. 

FOTO: Arhiva

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.