Sidebar Menu

Datum objave: 17. Siječanj 2021

KAMEN PO KAMEN ZA BANOVINU / Franjevačka mladež župe Gospe van grada pomaže Banovini suvenirima od oblutaka s molitvom sv. Nikole Tavelića

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Franjevačka mladež župe Gospe van grada pomaže stradalom pučanstvu Banovine na osobito lijep način. Na svojim radionicama izradili su suvenire od oblutaka koje su sami prikupili. Na oblucima su ispisali stradale gradove i sela n Banovini, a uz njih stavili sliku i molitvu sv. Nikole Tavelića. Svoju je dobrotvornu akciju franjevačka mladež nazvala "Kamen po kamen za Banovinu". Suvenire daruju svim ljudima dobra srca koji suosjećaju sa stradalnicima i voljni su dati dobrovoljni prilog koji će pomoći unesrećenima i pridonijeti obnovi Banovine.
Svi koji se žele pridružiti franjevačkoj mladeži župe Gospe van grada mogu to učiniti danas tijekom svete mise te iza 17,30 sati. Suveniri su vrlo lijepi, a svaki pa i najmanji prilog značit će puno onima koji su u potresima ostali bez ičega.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam