Sidebar Menu

Datum objave: 19. Studeni 2020

KORONAVIRUS / Zaraza se u Županiji pojavila i u trećem domu za stare i nemoćne, onom u Oklaju, no broj novooboljelih je danas manji

Diana Ferić
Diana Ferić

U protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije osam osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; tri osobe su korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Oklaj, dvije osobe su korisnici Doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek te po jedna osoba s područja Skradina, Vodica i Pirovca.

30 osoba se liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice, od kojih je jedna na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno su 203 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 26 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

U cijeloj Hrvatskoj zabilježena su 3164 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2  pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 17.814.

Među njima su 1944 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 204 pacijenata.

Preminulo je 49 osoba.

Najveći broj novooboljelih je u Zagrebu, oko 600 te u Splitsko - dalmatinskoj županiji u kojoj su u protekla 24 sata 473 osobe zaražene koronavirusom.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.