Sidebar Menu

Datum objave: 15. Studeni 2020

KORONAVIRUS / U Šibensko - kninskoj županiji danas 60 novooboljelih, jedan starac je preminuo

Diana Ferić
Diana Ferić

Čak 60 osoba oboljelo je od COVID-19 infekcije protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije infekcije; 11 s područja Šibenika, 15 s područja Drniša, 13 s područja Knina, 6 s područja Vodica, 4 osobe s područja Skradina, 2 iz Bilica te po jedna osoba s područja Biskupije, Pirovca i Unešića. Oboljelo je i još pet korisnika doma za psihički bolesne odrasle osobe Mihek u Šibeniku te jedan korisnik doma za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ Šibenik.

Na žalost, preminula je muška osoba starije životne dobi s područja Primoštena, a jedan pacijent iz šibenske bolnice je premješten na liječenje u KBC Split.

Trenutno je 179 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječi se 21 osoba od kojih nitko nije na respiratoru. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

U posljednja 24 sata je uzorkovano na SARS-CoV-2 virus 38 uzoraka.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam