Sidebar Menu

Datum objave: 03. Studeni 2020

KORONA / Ponovno nešto veći broj zaraženih u Šibeniku, Kninu, Drnišu i Pirovcu. Ne smiruje se epidemija ni u Cvjetnom domu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šest je novozaraženih virusom korone na području Šibenika, četiri s područja Knina, po tri s područja Drniša i Pirovca te jedan korisnik Cvjetnog doma u Šibeniku. Ukupno je na području Šibensko-kninske županije 19 osobaje oboljelo od COVID-19 infekcije. Također, zaražene su i dvije osobe koje trenutno borave na području Šibensko-kninske županije, a prebivalište im je drugdje, kao i jedna osoba s prebivalištem u Šibeniku koja boravi u drugoj županiji gdje se i zarazila. Na odjelu infektologije šibenske bolnice liječi se 18 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno je 190 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 333 osobe.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.