Sidebar Menu

Datum objave: 03. Studeni 2020

GRAĐANI ODUŠEVLJENI / Direktor "Čempresa" Joško Vuković ne libi se niti uzeti u ruke stoj i sam čistiti groblje na Kvanju

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedna je fotografija na društvenim mrežama točnije u grupi "Iz Šibenika si ako...." danas  izazvala divljenje i lajkove brojnih čitatelja a prikazuje Joška Vukovića, direktora šibenskog pogrebnog poduzeća "Čempresi" kako sa strojem čisti groblje. Pod njom piše "Zamislite, direktor koji čisti groblje!". Nešto što ćemo rijetko vidjeti o jednog direktora - da se ne libi raditi poslove koje rade njegovi radnici. Građani su to sa simpatijom podržali.

"Bija sam djelatnik i prije nego šta sam posta direktor. I sad sam najprije djelatnik, a tek onda direktor i bit ću djelatnik "Čempresa" nakon što ne budem direktor", kazao je jednom prilikom.

Poznato je da Joško Vuković drži "sve konce u rukama" i da je nerjetko prisutan na sahranama pazeći da li sve teče kako bi trebalo.

Mnogi ga Šibenčani hvale i što groblja, otkako je on na čelu "Čempresa" nikada nisu bila tako čista i uređena.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.