Datum objave: 31. Listopad 2020

KORONAMETAR / Raste broj oboljelih; Šibenik + 17, Knin + 16, Drniš + 14... županija + 65. Jedna je osoba umrla, 16 se liječi u bolnici. Nitko od oboljelih nije ozdravio.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Još nije dramatično, ali stanje se pogoršava, epidemija se polako ali sigurno širi i Šibensko - kninskom županijom. U protekla 24 sata imamo + 17 u Šibeniku, + 16 u Kninu, + 14 u Drnišu... S Vodicama, Rogoznicvom i Bilicama u Šibensko - kninskoj županija imamo 65 novooboljelih od korone. Među njima je još 7 korisnika Cvjetnog doma u Šibeniku. Zaražena je jedna osoba koja boravi na području naše županije, ali u njoj nema prebivalište.
Od posljedica zaraze koroom umrla je jedna starija žena, a 16 osoba se osoba zbog ozbiljno pogoršanog stanja liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno je 232 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 563 osoba.

Stožer civilne zaštite Šibensko - kninske županije u redovnom dnevnom izvješću ne navodi podatke o osobama oboljelima koji su ozdravili pa je za pretpostaviti da ih u zadnja 24 sata nije bilo. 

Iz kategorije: Vijesti