Sidebar Menu

Datum objave: 18. Listopad 2020

SABORSKA AKCIJA HRVOJA ZEKANOVIĆA / Zastupnik Zekanović objavio na društvenim mrežema kao je iz Sabora uklonio Manolića

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrastov saborski zastupnik, Šibenčanin  Hrvoje Zekanović na svojim je društvenim mrežama podijelio video svoje malene akcije u Saboru. Zekanović je, posve ozbiljno, došao u Sabor i odlučio sakriti portret Josipa Manolića, piše Telegram.hr.

Sve je i snimio pa je na svom Twitteru i Facebooku podijelio kratki video u kojem se vidi kako se približava portretu, kratko se osvrne oko sebe, a zatim sliku okrene kako se ne bi vidjelo tko se na njoj nalazi. Uz video je napisao i kratku poruku “nema Sabora, nema Jože”, referirajući se valjda na dvotjednu stanku na koju uskoro idu saborski zastupnici.

Manolićevom portretu ranije se iščuđavao i general Željko Sačić koji je u Sabor ušao s Domovinskim mostom. Najavljivao je i da će se založiti za to da se portret makne iz Sabora.

S portretom se fotografirao i drugi zastupnik Domovinskog mosta, Stjepo Bartulica. Uz sliku je napisao kako je u dubokim razmišljanjima o tome kakav svijet ćemo ostaviti Joži Manoliću.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam