Datum objave: 15. Listopad 2020

POSLOVNO DRUŽENJE U TROKUTU / Tvrtka UV Ready koja prodaje modernu tehnologiju za dezinfekciju preselila u Centar novih tehnologija Trokut

Diana Ferić
Diana Ferić
Šibenska tvrtka UV Ready, koja uz ostalo nudi suvremenu tehnologiju za dezinfekciju prostora i to  prirodnih putem, svjetlom, bez ikakvih kemikalija preselila je iz Poduzetničkog inkubatora u nedavno otvoreni Centar inovativnih tehnologija Trokut u Mandalini pa su tim povodom danas  organizirali druženje sa sadašnjim i  potencijalnim partnerima i kupcima te opreme i predstavnicima medija. Tu su modernu tehnologiju predstavili i prvim ljudima šibenskih zdravstvenih ustanova te predsjedniku Županijskog stožera za civilnu zaštitu Nikoli Blaževiću.  
"Tehnologija dezinfekcije prostora koju mi nudimo je za, kako volimo reći, ovo naše novo normalno vrijeme  u kojem smo suočeni s koronavirusom i dezinfekcija prostora postaje jako važna. ja imam i tvrtku za čišćenje prostora što je do sada, u većini prilika bilo dovoljno, ali danas voda i mirisi nisu jedino što trebamo. Vrlo je važna dezinfekcija i uništavanje virusa i bakterija, a u ovome što mi radimo najvažnije je da se ne koriste opasne kemikalije neko sve primjenjujemo isključivo prirodne metode", kazala je Ornela Šupe, jedna od suvlasnica tvrtke UV Ready.  
"Profesionalna UV dezinfekcija ekološka je alternativa kemijskim raskuživačima. UV zračenje djeluje na viruse i bakterije, ciklus zračenja prostora uglavnom je jedan sat, a trenutačno smo i u pregovorima s ugostiteljskim sektorom, te ćemo ovih dana održati predstavljanje u jednom zagrebačkom lokalu", dodaje jedan os suvlasnika te tvrtke Martin krstić. Martin Krstić.
 
Tvrtka UV Ready osnovana je nedavno kao zajednički projekt  troje partnera koji  su se udružili jer pružaju komplementarne usluge i mogu na tržištu ponudi kvalitetni proizvod, a spojio ih je rad u Poduzetničkom inkubatoru u Šibeniku u kojem svi troje imaju poslovni  prostor. Martin Kristić ima tvrtku za energetsku učiNkovitost, Franko Jurić za električne instalacije, a Ornela Šupe za čišćenje prostora. Do sada su   UV - C svjetiljke koje prodaju,a u  vrijeme borbe protiv širenja koronavirusa dragocjene su za dezinfekciju prostora donirali šibenskoj bolnici i Cvjetnom domu
 
Prisutne na današnjem druženju službeno su pozdravile Dijana Mudrinić, direktorica Trokuta i Ornela Šupe. 
 
"Drago mi je što je tvrtka UV Ready među prvim korisnicima prostora u Trokutu i što su prihvatili našu ponudu,a posebno cijenimo to što su već na početku svog rada iskazali i kao donatori vrijedne opreme", kazala je Dijana Mudrinić.  Ornela Šupe je zahvalila na gostoprimstvu kazavši kako su iz Poduzetničkog inkubatora u kojem su također imali sve što im je trebalo za poslovanje prešli u Trokut upravo zbog toga što  je taj prostor namijenjen upravo implementaciji novih tehnologija i poduzetništvu te da se nada da će im pomoći i u promociji njihovog posla i povezivanju s klijentima.  
Budući da je Ornela Šupe odnedavno i predsjednica šibenskog ogranka Udruge psolovnih žena Krug nazočna je bila i predsjednica te udruge Dragica Jerkov. 
Iz kategorije: Vijesti