Datum objave: 14. Listopad 2020

ŠIBENSKE ŠAPE TREBAJU VAŠU POMOĆ / Zbog brige o napuštenim životinjama "upali" u dug, dobrodošla je svaka donacija

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog duga od čak 20 000 kuna za veterinarske troškove nastalih radi skrbi o napuštenim životinjama udruga Šibenske šape, kako su danas objavili na Facebooku neće moći pomagati napuštenim i bolesnim životinjama u Šibeniku i okolici.

 " Čak i dok ovo čitate, trošak raste jer je sigurno neka od životinja na našoj skrbi bolesna, ili je samo na cijepljenju, ima kontrolu ili pregled. Dugovi udruge iznose nešto više od 20 tisuća kuna, a odnose se na veterinarske troškove zbog operacija, kastracija, liječenja ili cijepljenja napuštenih životinja koje često pronađu bačene u grmlje, u kutijama uz cestu i slično", napisali su volonteri te udruge.

"Molimo vas sve skupa za pomoć, jer ako se ovako nastavi udruga neće moći pomoći ni onoliko koliko je do sad pomagala. Toliko je puno apela za pomoć da je teško sve i pohvatati. Dok sustav ne profunkcionira borimo se rukama i nogama za njih, koji nemaju svoj glas i ne mogu vam reći svoju bol", poručuju . Svaka im je donacija, bez obzira na iznos, i više nego dobrodošla, a tko želi, može im pomoći uplatom na račun udruge Šibenske šape HR932390 0011199011802
SWIFT: HPBZHR2X
PayPal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovdje pogledajte sve mace koje su spremne za udomljavanje.Mace traže dom

Iz kategorije: Vijesti