Sidebar Menu

Datum objave: 02. Listopad 2020

PROMET I RADOVI / Danas se za promet otvara Ulica Karla Vipauca, ali počinju radovi u Ulici Matije Gupca pa slijedi nova regulacija prometa

Diana Ferić
Diana Ferić

Završetkom radova i otvaranjem Ulice Jerka Machieda, od petka 2. listopada započinju radovi u Ulici Matije Gupca. Cijelom dužinom ulice promijenit će se vodovodna i kanalizacijska infrastruktura s kućnim priključcima, energetske i telekomunikacijske instalacije. U sklopu rekonstrukcije ceste uredit će se nogostup na dijelu od Opće bolnice do ulice Put Gimnazije.
Zbog velikog opsega radova, njihovog utjecaja na mobilnost i svakodnevni život građana, radovi u Ulici Matije Gupca će se izvoditi po etapama. Prva, koja počinje od petka obuhvaća dio od ulice Put Gimnazije do Ulice Karla Vipauca uključujući odvojak prema Ulici Stjepana Radića (uz Policijsku postaju).
Zatvaranjem ovog dijela Ulice Matije Gupca na snagu stupa nova privremena regulacija prometa

VAŽNO: Ulicama Put Gimnazije i Karla Vipauca se privremeno mijenja smjer prometovanja

Ulicom Put Gimnazije sa Šubićevca prema centru grada moći će se spustiti jednosmjerno do Težačke ulice, zatim Ulicom Petra Grubišića u Ulicu kralja Zvonimira. Od Vanjskog, ulicom Put Gimnazije neće se moći prometovati u smjeru Šubićevca.
Sa Šubićevca do centra grada moći će se i Ulicom Jerka Machieda, zatim Ulicom Karla Vipauca prema Ulici Stjepana Radića. Molimo vozače na poseban oprez jer će se Ulicom Karla Vipauca privremeno voziti iz Ulice Matije Gupca prema Ulici Stjepana Radića (od sjevera prema jugu).
Prema Šubićevcu može se prometovati Ulicom kralja Zvonimira ili Jadranskom magistralom (D8) preko čvora Meterize.
Skrenuti desno iz Ulice Stjepana Radića u odvojak prema Ulici Matije Gupca bit će omogućeno samo djelatnicima Policijske postaje i stanarima višekatnica.

Stanarima na dijelu obuhvata radova prometovanje i parkiranje bit će omogućeno u skladu s mogućnostima, u dogovoru s voditeljem gradilišta.
Završetak prve faze radova i otvaranje dijela od Puta Gimnazije do odvojka prema Ulici Stjepana Radića očekuje se tijekom prosinca, kada će se normalizirati promet Ulicom Put Gimnazije prema Šubićevcu.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.