Sidebar Menu

Datum objave: 04. Rujan 2020

KORONAVIRUS / U Šibensko - kninskoj županiji danas 23 novooboljela, a nije ih malo ni u cijeloj Hrvatskoj, više od 330

Diana Ferić
Diana Ferić

Rekordna, 23 slučaja utvrđene zaraze koronavirusom u 24 sata prijavljena su danas u Šibensko - kninskoj županiji. Šest je osoba iz Drniša, pet iz Knina, tri s područja Šibenika, tri iz Vodica i po jedna osoba iz Oklaja, Bilica i Kijeva te tri osobe koje trenutno borave na području Knina a prebivalište im je drugdje.

U Šibensko-kninskoj županiji trenutno su 93 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije, od kojih se 9 osoba liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji.

U posljednja 24 sata uzorkovano je 118 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 401 osoba koji su kontakti već poznatih oboljelih osoba.

U posljednja 24 sata zabilježeno je 334 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2703. Jedna je osoba preminula, a više od 9 tisuća je u samoizolaciji, objavio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Najviše je novooboljelih i danas u Splitsko - dalmatinskoj županiji, 105.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam