Datum objave: 01. Rujan 2020

POKLON GRADSKE UPRAVE / Brod Avalon ovog je ljeta bio pun pogodak, a u srijedu i četvrtak vozi besplatno na Martinsku i na Jadriju

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradske brodske linije za Martinsku i Jadriju pokazale su se kao pun pogodak i ove godine na zadovoljstvo građana, ali i stranih gostiju. Dobra vijest je da 'Avalon' ponovno polazi iz Mandaline uz besplatne vožnje u srijedu i četvrtak za sve putnike koji polaze sa stajališta u Mandalini, priopćili su iz gradske uprave.

Nakon što su otklonjeni svi problemi oko pristaništa, 'Avalon' ponovno polazi i iz Mandaline (pristanište je na kraju luke Vrnaža), a svi putnici koji se ukrcavaju u Mandalini moći će iskoristiti besplatne vožnje u srijedu i četvrtak, 02. i 03. rujna. Prognoza je dobra, ljeto još nije gotovo, tako da svakako iskoristite priliku. Gradske brodske linije za Martinsku i Jadriju prometuju do 15. rujna, prema voznom redu kojeg možete provjeriti u nastavku.

Podsjetimo, prvi polazak kružne brodske linije za Martinsku iz Mandaline je u 8.30 sati ujutro, a posljednji popodnevni je u 17 sati. Karta u jednom smjeru košta 7 kuna, dok je povratna karta 10 kuna.

Brodska linija za Jadriju kreće s prvim polaskom u 9 sati i zadnjim u 19.20 sati. Jednosmjernu kartu za brod 'Plima' možete kupiti za 10 kuna, dok je cijena povratne karte 16 kuna. Dobro je napomenuti i da je djeci do šest godina za obje brodske linije osiguran besplatan prijevoz! Vožnja 'Avalonom' do Martinske i gradska brodska linija Šibenik – Jadrija i ovo su ljeto bile pun pogodak, a Šibenčani su uživali u vožnji brodom do omiljenih gradskih kupališta.

Zadovoljstvo i pozitivne reakcije građana, ali i rasterećenje cestovnog prometa, s naglaskom na javni prijevoz, glavni su razlozi ponovne uspostave brodske linije, koja se pokazala i kao dobra nadopuna turističkoj ponudi. Na ovaj način nastavlja se promicanje multimodalnosti putnika na području grada povezujući različite interesne točke u Šibenskom zaljevu i predstavljajući brodski prijevoz kao učinkovitu dopunu drugim oblicima prijevoza u gradu.

Iz kategorije: Vijesti