Sidebar Menu

Datum objave: 18. Kolovoz 2020

OTVORENO JOŠ JEDNO VELIKO GRADILIŠTE / Strabag počinje rekonstruirati čvor Rokići, pripremimo se i na neminovne zastoje u prometu

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvoreno je novo veliko gradilište u Šibeniku. Izvođač radova Strabag je službeno otvorio gradilište i započeo pripremne radove za rekonstrukciju cestovnog ulaza i izlaza iz Šibenik, na Srednjoj magistrali,poznat kao čvor Rokići. Investicija je vrijedna oko 29 milijuna kuna, a Hrvatske ceste d.o.o. u potpunosti financiraju taj iznos. Ugovorni rok izvođenja radova je 12 mjeseci. Kada počnu građevinski radovi to će zahtijevati i novu prometnu regulaciju u Šibeniku, a neminovni dio toga bit će i prometne gužve na šibenskim prometnicama.

Nisu ipak svi u Šibeniku zadovoljni tim projektom. Poznato je da je šibenski SDP javno upozorio da je gradska vlast odabrala za rekonstrukciju prometnog čvora Rokići najskuplje i ekološki neprihvatljivo rješenje jer će zbog gradnje nestati veliki dio šume Šubićevac.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.