Sidebar Menu

Datum objave: 12. Kolovoz 2020

NOVA ŽARIŠTA / U Splitsko dalmatinskoj - županiji danas 46 novooboljelih od bolesti Covid 19, jedna ima prebivalište na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Prema izvješću NZJZ-a Splitsko - dalmatinske županije od ukupno 366 obrađenih testova danas je ukupno 46 osoba pozitivno na COVID infekciju i to 35 s prebivalištem na području Splitsko-dalmatinske županije - iz Splita 12, Imotskog dva, Kaštela četiri, Makarske tri, Sinja tri, Podstrane tri, Zmijavaca tri, Otoka jedan, Šestanovca jedan, Lećevice jedan i Jelse dva i 11 s prebivalištem u drugim županijama.

To su dvije osobe iz Osječko-baranjske županije, sedam osoba iz grada Zagreba, jedna osoba iz Šibensko - kninske županije te jedna osoba iz Zadarske županije.

Svi novooboljeli iz drugih županija testirani su u Splitu. Od 35 novooboljelih osoba sa područja Splitsko dalmatinske županije, 13 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam