Datum objave: 03. Kolovoz 2020

DOBRE VIJESTI / Drugi dan za redom nema novooboljelih od bolesti COVID 19 u Šibensko - kninskoj županiji, 84 osobe u samoizolaciji

Diana Ferić
Diana Ferić

Drugi dan za redom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Trenutno je 34 aktivnih slučajeva oboljenja, od kojih se 4 osobe liječe na Odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju. Od jučer je uzorkovano 4 uzorka na SARS-CoV-2 virus.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije nalaze se 84 osobe, od kojih je 74 kontakti oboljelih od COVID – 19, a 10 osoba je ušlo u Republiku Hrvatsku iz trećih zemalja zbog čega im je određena mjera samoizolacije. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije, niti je zabilježeno kršenje te mjere.

Molimo građane i turiste da se i dalje pridržavaju svih protuepidemijskih mjera, kako bismo zadržali relativno povoljnu epidemiološku situaciju, stoji u priopćenju Županijskom stožera civilne zaštite.

Iz kategorije: Vijesti