Sidebar Menu

Datum objave: 30. Srpanj 2020

KORONA / Oboljeli Primoštenka, Tribunjac i mladić koji boravi u Šibeniku. U samoizolaciji je 117 osoba. Od 32 oboljelih 29 ima blaže simptome.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tri su nova slučaja oboljenja od virusa COVID-19 u Šibensko - kninskoj županiji. Riječ je o mlađoj muškoj osobi iz Tribunja, koji je kontakt s prethodno oboljelom osobom, mlađoj ženskoj osobi iz Primoštena, koja je bila izložena infekciji u drugoj  županiji te mlađoj muškoj osobi koja nema prebivalište ali boravi u Šibeniku i koja je bila u kontaktu s COVID-19 pozitivnom osobom. 

Trenutno imamo 32 aktivna slučaja oboljenja, od kojih se tri osobe i dalje liječe na Odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju.
Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije nalazi se 117 osoba od kojih su  104 bila u kontaktu s oboljelima od  COVID - 19  te 13 osoba koje su ušle u Republiku Hrvatsku iz trećih zemalja. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije bilo dojava o kršenju mjere samoizolacije, niti je zabilježeno kršenje te mjere.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.