Datum objave: 07. Srpanj 2020

ŽUPANIJSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE :Jedan novooboljeli od bolesti COVID 19 u Županiji i to mladić iz Vodica, imamo 17 aktivnih slučajeva

Diana Ferić
Diana Ferić

Još je jedna osoba pozitivno na COVID-19 na području Šibensko - kninske županije . Riječ je o mladoj muškoj osobi iz Vodica koja je kontakt poznate oboljele osobe i nalazi se na Odjelu infektologije OB Šibensko-kninske županije.

U ovom trenutku 17 je aktivnih slučajeva oboljenja na području naše županije, od kojih je 9 u Kninu, 3 na području Vodica, 3 u Šibeniku i po jedna osoba u Tisnome i Drnišu.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 118 osoba, od kojih je 98 kontakt s COVID-19 pozitivnom osobom. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije, pa tako niti kršenja te mjere. Od jučer je testirano 109 osoba.

Unatoč porastu broja oboljelih, epidemiološka situacija u našoj županiji je pod kontrolom. I dalje apeliramo na građane da se odgovorno pridržavaju svih epidemioloških preporuka jer jedino odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje virusa.

Iz kategorije: Vijesti