Sidebar Menu

Datum objave: 06. Srpanj 2020

KAD MALO ZAGREBETE PO REZULTATIMA / u Sabor odlazi Nediljko Dujić koji je dobio 1 745 glasova u cijeloj izbornoj jedinici, ali ne i Stipe Petrina s oko 4 000 takvih glasova

Diana Ferić
Diana Ferić

Zanimljiv vi su i rezultati preferencijalnog glasovanja u IX izbornoj jedinici u kojoj je najveći broj glasova, oko 16 000 osvojio Božidar Kalmeta, zadnji na HDZ - ovoj listi kojis  ei povukao iz dnevne politike, a nosi i teret brojnih afera. Slijedi ga nositelj liste  Ivan Malenica s oko 12 800 osvojenih glasova dok ih je Nediljko Dujić, koji također odlazi u Sabor dobio znatno manje od njih, samo  1 745 i primjerice   više nego dvostruko manje od Stipe Petrine koji nije prošao u Sabor.  Franko  Vidović, nositelj liste Restart koalicije  na trećem je mjestu po preferencijalnim glasovima u ovoj izbornoj jedinici. Dobio ih je 7 882 , na četvrtkom mjestu je  Karolina Vidović Krišto s  oko 5 600 glasova, a slijedi je njezin kolega nositelj liste Domovinskog pokreta   Hrvoje Zekanović s  5217 glasova. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.